28.3.08

Για πες μας λοιπόν....

Σε τί ακριβώς να αναφερθείς ?
Υπάρχει κάτι που να θες να το συζητήσεις και να υπάρχει και λόγος να γίνει αυτό??
Υπάρχει κάτι που πιστεύεις ότι θα λυθεί με τον μαγικό τρόπο του διαλόγου στο κυνοβούλιο???
Θες να πεις... για τα Σκόπια? Το ονοματάκι σας μαντάμ...
Για την αμέρικα? Ωραίες γκόμενες και μπρούταλ παληκάρια. Καλά δεν λέω, σκοτωθήκανε πόσες χιλιάδες στο Ιράκ αλλά βρε αυτοί δεν πιάνονται, τους στρατολόγησαν από τα γκέτο και οι πιο πολλοί είναι προσφάτως μεταναστεύσαντες εις το αμέρικα λέμε!
Για την Δ.Ε.Η.? Εεεε μα φτάνει πια, έχουμε γονατίσει θα χαλάσει και το προσούτο. Αϊντε κακομοίρη πάλι δάνειο πήρες και κάνεις το κομμάτι σου στην ταμία του ψιλικατζίδικου, άλλο ο παστουρμάς άλλο το προσούτο.
Για τον Ο.Τ.Ε.? Έχει πάγιο, χιλιάδες εργαζόμενους και Γερμανούς που τον θέλουν, ένα παράξενο πράγμα τώρα... βρε εμείς για δεν τον θέμε???
Για τους ανθρώπους που κάθε μέρα μαζεύουν τα σκουπίδια σου και που λίγο θέλει να πας να τα βάζεις στους κάδους ανακύκλωσης αλλα όχι, όχι εσύ... ωχ τώρα έχεις και δουλειές καημένε.
Για το ανασφαλιστικό σχέδιο? Μα γιατί..... δεν σε καταλαβαίνω, αντί να χαίρεσαι που δεν υποτιμούν την τρίτη και την τέταρτη ηλικία χαλιέσαι? Παλιά σηκωνόσουνα στο λεωφορείο να κάτσει καμιά θεία και σου λέγε "μα για ποιά με πέρασες". Εσύ δηλαδή κουράστηκες από τα 75 και θες και σύνταξη.....

Οχι, άμα έχεις κάτι να πεις στείλε κανά μέιλ φίλε να σε ακούσω με χαρά και υπομονή.
Αααα κι αν αρχίσεις να σκέφτεσαι, προς Θεού, το νού σου, ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει και μην πιάνεις αιχμηρά αντικείμενα.