8.1.08


Στην πραγματική ζωή ζούμε σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες μας και αν έχεις υπόψην αυτό που λένε: Οταν είσαι σοβαρός και συνεπής στα λόγια σου, με τις πράξεις σου και τίμιος στις συναλλαγές σου, τότε σε σέβονται φίλοι και εχθροί.
Κάτι τέτοια λόγια έχεις να τ'ακούσεις από τότε που έμενες στο σπίτι των γονιών σου κι ήσουνα μικρό παιδί. Τώρα μεγάλωσες ζεις ξεχωριστή ζωή, με προσωπικα ζόρια και τρεξίματα, δεν έχεις πολυ καιρό για φιλοσοφίες.
Σε έχει πιάσει μια μεγάλη και γενική απαξίωση... Ναι, δεν είναι ιδέα σου... Όλα στραβά πάνε!
Όλα βρωμάνε, σε έχει πλημυρίσει η δυσωδία τους και δεν υπάρχει από πουθενά παράθυρο να μπει καθαρός αέρας .
Δούλευε φίλε... Τρέξε να προλάβεις, τα ταμεία τους είναι άδεια. Δούλευε διπλά να τα ξαναγεμίσεις. Δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα για τον εαυτό σου, προηγείται το καθήκον. Όχι ούτε φέτος θα πάρεις κανα βιβλίο, ξέρω σου 'λειψε το διάβασμα αλλά δεν βγαίνουν οι άνθρωποι. Δεν έχουν πολύ χρόνο να μαζέψουν όσα χρειάζονται γιατί δεν έχουν πολλή διάρκεια ακόμα στο πόστο τους και το ξέρουν. Και τί νόμιζες? Ότι είναι βλάκες?? Όχι ρε φίλε!
Απλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους πάρεις χαμπάρι... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Γι'αυτούς δεν μετράνε αυτά... Αν είχαν τσίπα και ίχνος αυτογνωσίας θα είχαν αυτοκτονήσει μαζικά.
Καλύτερα θα ένιωθες αν σταματούσες να υπερασπίζεσαι εκείνους που σε πρόδωσαν. Κανεις δεν θα σου αρνηθεί την ιδεολογία σου ούτε θα σε υποχρεώσει σε μεταμέλεια.Μόνο εσύ θα ξέρεις τί έχεις μέσα στο μυαλό... μόνο εσυ γνωρίζεις την φλόγα της αλήθειας που έχεις μέσα σου. Κι όσο για τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν και δεν αντιλαμβάνονται αυτά που βλέπεις εσύ, μην σκάς. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους... Άσε τους να συνεχίσουν την ευτυχισμένη ζωούλα τους, με την ήσυχη γειτονίτσα τους, το καινούργιο αμαξάκι τους.... Άσε τους αστούς στον μικρόκοσμό τους να καμουφλάρουν με αρώματα την φιλειρηνική ύπαρξή τους...
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΟΧΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΜΕΣ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.