3.2.08



Δεν είμαστε, σε αυτό εδώ το blog, ειδικοί πολιτικοί αναλυτές και τεμπελχανάδες του pc. Όμως, σαν όντα κοινωνικά και πολιτικά (με την ευγενική και πανάρχαια έννοια των λέξεων), δεν είναι δυνατόν να μην προβάλουμε την άποψή μας για τα συμβάντα του Σαββάτου 2/2/08.
Τα είδαμε, τα ξαναείδαμε και έχουμε πια σιχαθεί τους τραγικούς τυπάκους της αντιφά και των αριστεριστών, που τους "άδειασαν" οι φορείς που οργάνωσαν ένα αντιφασιστικό συλλαλητήριο και δεν πάτησαν ούτε οι εκπρόσωποι των φορέων, διότι ήταν απασχολημένοι να βγαίνουν στα κανάλια και να δείχνουν ανύπαρκτα τραύματα προβάλλοντας τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις τους.
Κι απ'τήν άλλη, αηδιάσαμε με την στάση των "αδηφάγων κυνηγών του αστισμού και του συστήματος", που, εφορμώντας, μέσα από τις τάξεις των Μ.Α.Τ., έκαναν γιούργια και επέστρεφαν πάλι, πίσω από τις ασπίδες και τα χημικά των μπάτσων.

ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Οι μεν με κλάψες και γυναικούλες οι δε με κοστούμια και κονέ.
Βαρεθήκαμε πια να είμαστε πατριώτες δίχως πατρίδα.
Βαρεθήκαμε πια να τρώμε τα ίδια και τα ίδια ψέματα.
Οι αναρχικοί κάνουν την μισή δουλεια, δηλαδή έκτροπα-συλλήψεις μηδέν-αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης όταν η επικαιρότητα καίει και σκάνδαλα ξεσκεπάζονται και νόμοι ψηφίζονται. Και μετά καταστολή:κάμερες,ψαχτήρια, χαρακτηρισμοί.
Οι ακροδεξιοί κάνουν αυτό που πάντα έκανε η ακροδεξιά σε αυτόν τον τόπο:
μάντρωμα των νεαρών με πατριωτικές ιδέες, "κάψιμο" για λίγο καιρό και μετά (ανάλογα με την περίπτωση) ξεσκαρτάρισμα.Πάντως σίγουρα διατήρηση χαμηλού προφίλ, με λίγο κόσμο και φετιχιστικά ιδανικά (Χίτλερ, σημαίες, χαιρετούρες).

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ
ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ
ΕΘΝΙΚΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΑ, ΑΝΤΙΑΝΤΙΦΑ
και ό,τι άλλο σας κάνει κέφι, αφού αρέσκεστε και οι μεν και οι δε να βάζετε τους ανθρώπους σε καλούπια και να τους φοράτε ταμπέλες του τύπου "είμαι τεντυμπόης" !