19.2.08

Περνάνε καλά ! ! !



Η Οσφυοκαμψία είναι μια συγγενής πάθηση...δηλαδή απαντάται σε ανθρώπους που με την πάροδο των χρόνων κάνουν όλες εκείνες τις λάθος κινήσεις που βοηθούν στην εμφάνιση της πάθησης.... (πολύ σκύψιμο).
Μα πώς σας ήρθε, όχι, δεν μιλάμε για ιατρική, από πού κι ωσπού...
Μιλάμε για κοινωνική-πολιτική έκφραση παθολογίας αλλά μόνο για την προ της πάθησης ζωή. Μετά μιλάμε μόνο για απλά πετυχημένους γόνους πολιτικών τζακιών και πετυχημένες διαβουλεύσεις εξωτερικής πολιτικής και πετυχημένες συμφωνίες οικονομικών συμφερόντων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ένας υφυπουργός, τρείς δημοσιογράφοι και μερικοί βουλευτές κάνουν συμφωνίες για το τί αεροπλάνα θα έχουμε στην άμυνα της Χώρας!!!) και του υπουργείου Πολιτισμού (ένα απλό, μικρό, πικρό παράδειγμα: 800.000 ευρώ για να βγάλουν τις κουτσουλιές των περιστεριών από ένα άγαλμα ενός μέτρου!!!). Μιλάμε για πετυχημένο υπουργό Εργασίας με αυθαίρετη βίλα και κολίγους από τας Ινδίας που δηλώνουν επισκέπτες (εθελοντές σκλάβοι). Μιλάμε για την άκρατη ανηθικότητα της ηθικής αστικής τάξης, των τελευταίων ζωντανών του ονείρου της μεταπολίτευσης...
Κύριοι, να σας ενημερώσει κάποιος ότι κάθε 30 χρόνια αλλάζουμε ιστορική περίοδο και ότι τώρα πια ΔΕΝ έχουμε πλέον μεταπολίτευση.
Δεν χωρίζονται πλέον οι πολίτες αυτού του τόπου σε "αριστερους, δεξιούς, χριστιανούς και ιεχωβάδες"
Κύριοι να σας ενημερώσουμε ότι πια δεν υπάρχει αριστερά των επαναστατών, αλλά νεοφιλελεύθερες ροζ αποχρώσεως κινηματικές φράξιες. Δεν υπάρχει δεξιά των εθνικοφρόνων, αλλά απλώς δεξιά με φιλελεύθερες προγραμματικές δηλώσεις και ακροδεξιά δεκανίκι της κάθε κυβέρνησης με τίμημα λίγα (άδεια) έδρανα στο κυνοβούλιο. Δεν υπάρχει χριστιανοσύνη, αλλά μόνο Εκκλησία μια κοινοπραξία δεκάδων επιχειρήσεων, με εκατοντάδες στρέματα γης και άλλες τόσες ακινήτων, με σκοτεινές και παραβατικές συμπεριφορές λειτουργών και παρατρεχάμενων.
Πάρτε το χαμπάρι η μεταπολίτευση τέλειωσε.


Υπάρχει μόνο μία πραγματικότητα αυτή της απόλυτης παράνοιας.
Τα δύο τρίτα των Ελλήνων τελούν υπό συνθήκες φτώχειας ή και κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Το ένα τρίτο που απομένει χρειάζεται τηλεχειριστήριο για να ανάβει τα φώτα της πισίνας!
Υπάρχει μία Ελλάδα με 80% των πολιτών μέχρι 45 ετών να είναι άνεργοι ή να εργάζονται περιστασιακά χωρίς κανονική ασφάλιση και χωρίς κανονικούς μισθούς.
Υπάρχει μια Ελλάδα με 2.500.000 επίσημα δηλωμένους μετανάστες και κανείς δεν ξέρει πόσους ακόμα που δεν γνωρίζει κανένας φορέας την ύπαρξη τους, βαφτίζονται λαθρομετανάστες και τελειώνουμε.
Από αυτούς το 1.800.000 είναι από την γείτονα Αλβανία και σύντομα δεν θα είναι πλέον "μετανάστες" αλλά μειονοτικοί πολίτες, καθώς προωθείται το σχετικό σχέδιο από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, σε αγαστή συνεργασία με τους φορείς του ΣΥΡΙΖΑ, της Υ.R.E και λοιπών ευαγών οργανισμών.

Εν τω μεταξύ μετά το Κόσοβο σειρά έχει η πραγματοποίηση του χάρτη της μεγάλης Αλβανίας και προς τα δώ, πρός Ήπειρο μεριά,αλλά πρώτα καθίστε βρε παιδιά ένας-ένας. Προηγείται η παραχώρηση της "άνω Μακεδονίας" με την στήριξη των ίδιων "φορέων" ειρήνης και συνεργασίας των λαών. Γιατί όπως είπε και ο "Ιός της Ελευθεροτυπίας" : "τα Σκόπια έχουν δικαίωμα να λέγονται Μακεδονία καθώς οι φίλοι μας οι Σκοπιανοί είναι οι αυτόχθονες κάτοικοι αυτής"!!!!!!!!!!!

Κάθεστε τώρα αναπαυτικά στην πολυθρόνα, όχι πως είναι κάτι κακό... κάθεστε λοιπόν και λέτε σωστά όλα αυτά...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΤΑΡΑΞΙΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ, ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ (τίνος; )
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ.



Υ.Γ. Η οσφυοκαμψία δεν μας πλήττει γιατί με την στάση μας το αποτρέπουμε.